Kategori: Närbutik

Väletablerad & lönsam livsmedelsbutik med A-läge (ID:1508)

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 10000

Hyra: 42000 

Yta: 300 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 1650000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till Göteborgs mest fantastiska möjlighet! Nu har du chansen att bli ägare till en otroligt fräsch närbutik mitt i hjärtat av Göteborg city. Med en stor och varierad kundkrets som inkluderar både hushåll och företag, är denna butik en av de mest framstående i området. Med en generös yta på cirka 300 kvm kan du skapa en trivsam och rymlig atmosfär för dina kunder.

Hyran för denna vackra lokal ligger på endast cirka 42 000 kr exkl. moms per månad (observera att man har hyresrabatt just nu, i sep 2025 kommer hyran att höjas). Det bästa av allt är att butiken nyligen har renoverats och samtliga inventarier är helt nya och i toppskick. Här har ägaren investerat hela 800 000 kr i moderna frysar, kylar, hyllor och mycket mer. Du kan vara säker på att du tar över en verksamhet som är redo att imponera på både kunder och konkurrenter. Med en genomsnittlig dagskassa på cirka 10 000 kr har denna butik redan en stabil och pålitlig kundbas. Som om det inte vore nog är du redan etablerad som ombud för UPS, och det finns även möjlighet att bli ombud för Instabox, Budbee och Postnord. Detta ger dig fler intäktsströmmar och ökar dina möjligheter till framgång och tillväxt.

Den nuvarande ägaren har drivit verksamheten med stor framgång i 2 år. Tyvärr tvingas ägaren nu sälja på grund av tidsbrist, vilket öppnar upp denna gyllene möjlighet för dig och din familj att ta över och skapa en ännu mer lönsam och spännande framtid.

För mer information, och för att boka en visning av denna fantastiska möjlighet, vänligen kontakta den ansvarige mäklaren hos Mäklarjouren, Michel Avide. Observera att personalen i butiken inte kan besvara frågor angående försäljningen. All kommunikation och hantering sker exklusivt via Mäklarjouren, för att respektera säljarens önskemål.

Pris: 1 650 000 kr.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.

 
  1 2 3 4 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan