Kategori: Kiosk/godisbutik

Godisbutik med paketombud (ID:1522)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1522

Ort: Göteborg

Omsättning: .2000000

Hyra: 20500 

Yta: 82 

Öppettider: 10-20 

Sittplatser: -

Pris: 650000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Välkommen till en spännande möjlighet att äga en välskött godisbutik i det pulserande hjärtat av Göteborg. Denna butik har allt du behöver för att fortsätta trivas och expandera inom denna bransch. Med en perfekt placering i närheten av både skolor, bostadsområden och affärer har denna butik redan en solid kundbas och är redo för nya ägare att fortsätta historien.

Utmärkt läge i Göteborg, nära 3 skolor, bostadsområden och affärscentra. Två år i framgångsrik drift, med ett väletablerat och lojalt kundunderlag. Ett omfattande sortiment som inkluderar allt från godis till tobaksprodukter och. Imponerande lagerhållning med över 800 varierande produkter för att tillgodose olika kunders preferenser. Butiken är ombud för DHL, Bring och Schenker, dock ej Postnord. Det finns också möjlighet att ha ATG. Hyran betalas av provisioner. Ytan är 82 kvm. Hyra: Endast 20 500 kr inkl. moms per månad, vilket ger dig en kostnadseffektiv möjlighet att bedriva verksamheten. Flexibla öppettider som är anpassade för att locka både vardagskunder och helgshoppare: vardagar: 10:00 - 20:00, helger: 10:00 - 21:00.

Strategiskt Läge: Ligger nära både skolor, bostäder och affärer, vilket ökar din synlighet och lockar kunder från olika målgrupper. Med två år av framgångsrik drift har butiken skapat en trogen kundbas som kan vara en stabil grund för din affärsframgång. Det breda utbudet öppnar upp för olika försäljningsmöjligheter.

Pris: för inkråm är priset 650 000 och för bolagsförsäljning är priset 1 200 000 kr.

Om du har drömt om att äga din egen godisbutik, eller om du redan har erfarenhet inom branschen och vill expandera, så är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att lära dig mer och ta ett steg närmare att förverkliga dina affärsambitioner.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan