Kategori: Pizzeria

Restaurang/pizzeria oms 3,5 MSEK (ID:1523)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1523

Ort: Sölvesborg

Omsättning: .3500000

Hyra: 15000 

Yta: 100 

Öppettider: -  

Sittplatser: 28

Pris: 1300000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Unik affärsmöjlighet! Välkommen till denna exklusiva möjlighet att äga en väletablerad och älskad pizzeria med enastående läge precis vid vattnet, en pärla belägen mellan Sölvesborg och Bromölla! Med en historik av framgång och kundnöjdhet är denna pizzeria känd för sin höga kvalitet och omsorg om kunderna, och detta har lett till en välmående verksamhet med en stadigt ökande kundkrets.

Lokalen på 100 kvm är fullständigt renoverad för cirka 2 år sedan och strålar av modern elegans. Hyran är 15 000 kr exkl. moms per månad. Med plats för 28 gäster inne och 40 gäster på den härliga uteserveringen under sommarhalvåret finns det alltid utrymme för att välkomna hungriga gäster i en bekväm och inbjudande miljö. Med en stadig omsättning på 3,5 MSEK under 2022 finns det ändå obegränsade möjligheter till tillväxt och expansion.

För den entreprenöriella individen eller familjen är detta en unik chans att bli din egen chef och forma din framtid. Med en stabil bas att bygga vidare på och ett ständigt växande kundunderlag är möjligheterna oändliga. Kontakta oss idag och upptäck potentialen som denna pizzeria har att erbjuda! Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 1 300 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan