Kategori: Övriga rörelser

Unik affärsmöjlighet inom golvvård (ID:1524)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1524

Ort: Göteborg

Omsättning: .1000000

Hyra: 18500 

Yta: 125 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 450000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Mäklarjouren är stolta över att presentera en exklusiv möjlighet inom golvvårdsbranschen. Ett väletablerat företag inom sektorn står redo att överlåtas till rätt investerare. Med en framstående historia och en stadig plattform för tillväxt, är detta en affärsmöjlighet som inte bör missas. Företaget har en gedigen historia inom golvvård och är nu redo att föra denna framgångsresa vidare med dig. Med över ett decennium i branschen har den nuvarande ägaren format och utvecklat verksamheten till dess nuvarande nivå. Innan Covid-19-pandemin hade man en imponerande omsättning på 2,5 MSEK. Observera att verksamheten följer årstidsvariationer, med hög aktivitet under sommarmånaderna.

En generös lokal på 125 kvadratmeter står till ditt förfogande för att utveckla din vision. Med en hyra på endast 18 500 kronor inklusive moms, har du en ekonomiskt fördelaktig bas för din framtid. Även om den nuvarande ägaren på grund av hälsoskäl har varit tvungen att tacka nej till vissa uppdrag, så finns det otaliga möjligheter att utforska och expandera.

Företagets tjänsteutbud omfattar en bredd av golvvårdsrelaterade lösningar. Kundbasen inkluderar ledande leverantörer till stora företag med nära band till kommuner och myndigheter. Med en imponerande inventarievärdering på cirka 475 000 kronor, är du rustad för framgång. Dessutom öppnar den privata sektorn upp för en värld av möjligheter som väntar på din expertis.

I denna aktuella situation har omsättningen stabiliserats till cirka 1 MSEK. Covid-19 har påverkat vår verksamhet, men det innebär också en unik möjlighet för dig. Genom att utnyttja den orörda potentialen inom den privata sektorn kan du vara med och bygga upp framgång på nytt.

För mer detaljerad information om företagets ekonomiska prestanda och transaktionsvillkor, vänligen kontakta Mäklarjouren.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan