Kategori: Lunchrestaurang

Mycket väletablerad lunchrestaurang i Alingsås (ID:1526)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1526

Ort: Alingsås

Hyra: 15000 

Yta: 180 

Öppettider: 11-14.30 

Sittplatser: 86

Pris: 850000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Denna fantastiska möjlighet väntar på dig! En populär lunchrestaurang, belägen i Alingsås. Fördelar: restaurang är den ultimata destinationen för alla matälskare i Alingsås. Belägen i det mest eftertraktade området i staden, blir detta din plats att stråla! Ett brett utbud av rätter på menyn samt specialerbjudanden och kampanjer som lockar kunder och ökar lönsamheten. Man har alla nödvändiga tillstånd och godkännanden från berörda myndigheter, så du kan starta din verksamhet utan krångel. Dessutom finns en utmärkt maskinpark som säkerställer en smidig och effektiv drift.

Lokalbeskrivning:
Öppettider: måndag - fredag, 11:00 - 14:30.
Sittplatser: Här ryms hela 86 gäster, vilket ger gott om utrymme för att välkomna dina kunder.
Yta: Ett generöst utrymme om 180 kvm, perfekt för att skapa en mysig och samtidigt rymlig atmosfär.
Hyra: Endast 15 000 kr exkl. moms (el, värme och belysning tillkommer), vilket är en fantastisk möjlighet att driva en framgångsrik verksamhet till en överkomlig kostnad.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna enastående möjlighet att äga och driva din egen restaurang i hjärtat av Alingsås. Denna chans kommer inte att vara tillgänglig länge, så agera snabbt och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm!

Pris: 850 000 kr.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan