Kategori: Restaurang

Restaurang DK 15 000 (ID:1527)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1527

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 15000

Hyra: 30000 

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 2200000

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök.

Beskrivning:

Efter 16 framgångsrika år i branschen har ägaren bestämt sig för att sälja denna populära restaurang och gå vidare till nya äventyr. Denna väletablerade restaurang är känt för sin utsökta mat, trevliga atmosfär och centrala läge. Med en månatlig omsättning på 450 000 kr (inklusive moms) och en attraktiv hyra på 30 000 kr (inklusive moms) är detta en unik affärsmöjlighet för den som vill fortsätta framgången. Restaurangen är strategiskt belägen i ett livligt och eftertraktat område, vilket ger en stadig ström av kunder. Dess närhet till bostadsområden, kontor och affärer gör det till en populär destination för både lunch och middag. Det bor cirka 30 000 personer i området.

Restaurangen erbjuder en mångsidig meny med en tydlig inriktning på både pizzeria och à la
carte-rätter. Detta breda utbud av matalternativ gör det möjligt att tilltala en bred kundbas och
säkerställa att det finns något för alla smaker. Med högkvalitativa råvaror och noggrant tillagade
rätter har restaurangen skapat en stark kundlojalitet och ett gott rykte inom området. Observera att omsättningen är utan serveringstillstånd. Rymligt och välutrustat kök med mysig och inbjudande matsal. Takeaway- och hemleveransalternativ. Professionellt utbildad personal. Innehar alla nödvändiga licenser och godkännanden. Denna restaurang har potentialen att öka sin lönsamhet genom att utnyttja fler marknadsföringskanaler, utvidga leverans- och takeout-tjänster samt genomföra evenemang och specialerbjudanden. Den nya ägaren har möjlighet att bygga vidare på det befintliga konceptet och expandera restaurangens verksamhet ytterligare.

Ytterligare finansiell information kommer att tillhandahållas vid seriöst intresse. Om du är intresserad av att ta över denna framgångsrika restaurang, vänligen kontakta Michel Avide på Mäklarjouren för mer information och för att diskutera detaljerade ekonomiska uppgifter, inventarieförteckning och andra relevanta detaljer.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan