Kategori: Kiosk/godisbutik

Kiosk med potential i Kungsbacka (ID:1530)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1530

Ort: Kungsbacka

Hyra: 11583 

Yta: 60 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Fantastiskt läge till salu - en lysande affärschans i hjärtat av Kungsbacka! Denna kiosk är strategiskt belägen vid pendelstationen och har en konstant ström av resenärer, pendlare och turister som passerar. Ett högtrafikerat område med outnyttjad potential väntar på dig. Lokalen har öppet mån-fre 04:30-23:00, lör-sön 05:30-22:14. Rymd och Kvalitet Kiosken är generöst rymlig med sina 60 kvadratmeter, 89 kvadratmeter med biytor, och är i utmärkt skick. Den ljusa och luftiga interiören erbjuder stora fönster och högt i tak, vilket ger en välkomnande atmosfär. Dessutom är kiosken helt obemannad och kan hålla öppet dygnet runt (obs, i dagsläget måste man följa kommunens anvisade öppettider enligt ovan) vilket ger dig friheten att anpassa din arbetsdag efter dina önskemål.

Hyran ligger på 11 583 kr per månad (momsbefriad), vilket gör detta till en kostnadseffektiv möjlighet att driva din egen verksamhet på en utmärkt plats. I denna kiosk kan du erbjuda en mängd olika varor och tjänster, inklusive: kaffe, glass, snacks, läsk och smörgåsar för att tillfredsställa de hungriga resenärerna.

Det finns även möjlighet att erbjuda tidningar, magasin och press för de som vill ha uppdaterad information och underhållning. Sälj turistartiklar och souvenirer som dina kunder kan ta med sig hem. Om du vill ha kiosken bemannad under rusningstid kan du även erbjuda spel och lotter, tobak och tobaksrelaterade produkter för att öka din omsättning.

Begärt pris: 250 000 kr + varulager.

Detta är en bolagsaffär, samtlig informationen kring bolaget lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan