Kategori: Restaurang

Charmigt vietnamesiskt koncept i saluhall (ID:1531)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1531

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 3000

Hyra: 13000 

Yta: 12 

Öppettider: -  

Sittplatser: 20

Pris: 150000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Yta: 12 kvm. Hyra: 13 000 kr inkl. moms. Sittplatser: 20 på plats, med möjlighet till gemensamma sittplatser på andra våningen. Öppettider: Mån-fre 11:00-19:00. Lördagar 10:00-16:00. Söndagar stängt. Dagskassa: Cirka 3 000 kr.

Beskrivning: Välkommen till detta charmiga vietnamesiska koncept i saluhall i Göteborg. Det här är en fantastisk möjlighet att ta över en väletablerad verksamhet med autentisk smak och stora tillväxtmöjligheter. Mångsidig meny: konceptet har en bred och lockande meny med populära vietnamesiska rätter som poke bowls, summer rolls och BAO.

Detta är en plats där gästerna kan uppleva de genuina smakerna från Vietnam. Förutom maten erbjuds en noggrant utvald samling av vietnamesiska drycker och cafédrycker. Kaffeälskare kommer att älska den autentiska smaken och kvaliteten. Med generösa öppettider som sträcker sig från lunch till middag under veckodagarna och förmiddag till eftermiddag på lördagar, är detta en perfekt plats för att möta behoven hos olika kunder.

Verksamheten är smidigt ansluten till populära leveranstjänster som Foodora och Uber Eats, vilket öppnar upp möjligheter för att nå en bredare publik. Ingen matlagning på plats: Det finns inget behov av ett omfattande kök för matlagning eftersom konceptet fokuserar på snabba och fräscha alternativ. Uppvärmningsmöjligheter finns på andra våningen.

Pris: 150 000 kr. För att få mer detaljerad information om denna företagsmöjlighet och för att boka en visning, vänligen kontakta vår mäklare Michel Avide, Mäklarjouren.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan