Kategori: Restaurang

Restaurang/festlokal med god vinst i Luleå (ID:1533)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1533

Ort: Luleå

Omsättning: .1 300 000

Hyra: 8805 

Yta: 149 

Öppettider: 9-14 

Sittplatser: 50

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Denna väletablerade restaurang i Luleå har en omsättning på ca 1,3 miljoner, och har blivit ett känt namn i staden, med enastående recensioner på Google. Det är en fantastisk möjlighet att ta över denna framgångsrika verksamhet. Restaurangen har ett utmärkt läge i ett expansivt område, det byggs just nu cirka 300 nya bostäder.

Restaurangen som omfattar 149 kvm, erbjuder 50 bekväma sittplatser inomhus och under sommarmånaderna kan du utnyttja ytterligare 30 sittplatser utomhus. Här kan gästerna njuta av både härlig husmanskost och en varierad a la carte-lunch. Flera av restaurangens kunder har även uttryckt önskemål om sushi, vilket ger en potential för att utöka vårt sortiment.

Restaurangen har förmånliga hyresvillkor, med momsbefriad hyra på 8 805 kr som inkluderar elförbrukning. Detta ger dig en stabil grund för att driva verksamheten med ekonomisk trygghet. Fullständiga rättigheter finns.

Restaurangens öppettider är tisdag till fredag från 9 till 14, medan helgerna reserveras för bokningar och speciella evenemang. En gång i månaden håller de en populär pubafton som alltid är fullbokad, vilket ger extra intäkter och möjlighet till samhörighet med kunderna.

Restaurangen har även blivit känd för sina framgångsrika julbord, cateringtjänster och bröllopsarrangemang. Genom att ta över restaurangen har du möjlighet att expandera verksamheten och till exempel utöka öppettiderna till kvällar eller erbjuda matleverans.

Priset för restaurangen är 250 000 kr.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan