Kategori: Restaurang

Lunds bästa hamburgerrestaurang, unik affärsmöjlighet (ID:1534)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1534

Ort: Lund

Hyra: -  

Yta: 120 

Öppettider: 16-22 

Sittplatser: 32

Pris: 500000

Priskommentar: -

Beskrivning:

En gourmetupplevelse i Lunds hjärta: välkommen till Lunds bästa hamburgerrestaurang, en fantastisk möjlighet att äga och driva en högkvalitativ verksamhet mitt i Lunds pulserande centrum! Mer än bara en restaurang - det är en destination för älskare av hamburgare som uppskattar en unik smakupplevelse. Kvalitet är nyckeln. Verksamhetens koncept fokuserar på noggrant utvalda ingredienser och handgjorda detaljer som skiljer sig från mängden.
Hamburgarna är skapade med skånskt kött och handbakat bröd, allt noggrant kombinerat för att skapa den perfekta smakupplevelsen.

Sittplatser: 32 inne, 30 ute.
Yta: 120 kvm.
Öppettider: måndag till fredag 16:00 - 22:00, lördag 11:30 - 22:00, söndag 11:30 - 21:00.

Beläget i hjärtat av Lund har verksamheten en idealisk plats som gör det till en naturlig mötesplats för studenter, lokalbefolkning och besökare. Med 32 sittplatser inomhus och 30 sittplatser utomhus kan du dra nytta av den pulserande atmosfären som stadskärnan har att
erbjuda. Man erbjuder kulinarisk glädje sju dagar i veckan.
De generösa öppettiderna gör det möjligt för gästerna att njuta när som helst de önskar.

Kvalitetsfokus på ingredienser och hantverk, enkel men lockande meny. Fantastisk plats med både inomhus- och utomhusplatser. Generösa öppettider som lockar en bred publik. Detta är din
chans att äga en framgångsrik och väletablerad hamburgerrestaurang i Lund. Kontakta Mäklarjouren nu för mer information om denna exceptionella affärsmöjlighet.

Begärt pris: 500 000 kr

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan