Kategori: Chark-delikatess

Väletablerad ost- & delikatessbutik i hjärtat av Göteborg (ID:1538)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1538

Ort: Göteborg

Omsättning: .3300000

Hyra: 9510 

Yta: 44 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 950000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Har du någonsin drömt om att äga din egen framgångsrika ost och delikatessbutik? Nu har du chansen! Vi presenterar stolt denna fantastiska möjlighet att förvärva en väletablerad och älskad butik som har varit en del av Göteborgs matkultur sedan 80-talet. Butiken har ett utmärkt läge med hög kundtillströmning. Lokalen och alla inventarier är i utmärkt skick och redo för vidare drift.

Yta: 44 kvadratmeter med ytterligare 17 kvadratmeter lagerutrymme Hyra: Endast 9 510 kr per månad, momsbefriad. En väletablerad butik med en stadigt ökande omsättning. Under 2022 nådde man en omsättning på cirka 3,3 miljoner SEK. Den framgångsrika affärsmodellen har gjort butiken välkänd och älskad av kunderna.

Butiken erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter, inklusive ostar, delikatesser, pajer och mycket mer. Man erbjuder även cateringtjänster som har blivit mycket eftertraktade. På kvällstid är de populära ostprovningarna ett måste för ostälskare.

Begärt pris: 950 000 kr (Inkråmsaffär).

Detaljerad information om verksamheten och dess möjligheter kommer att tillhandahållas efter att ett sekretessavtal har undertecknats. Missa inte denna enastående chans att äga och driva din egen framgångsrika ost och delikatessbutik i Göteborg. Kontakta Michel Avide, Mäklarjouren, idag för mer information och boka din visning!

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan