Kategori: Övriga rörelser

Lönsamt bemanningsbolag inom transport (ID:1539)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1539

Ort: Hudiksvall

Omsättning: .1000000 per månad

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 7000000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Din gyllene möjlighet att investera i ett väletablerat och lönsamt företag! Letar du efter en chans att investera i ett företag med starka rötter och ett beprövat framgångsspår? Detta företag, med sin djupgående erfarenhet av transporter, representerar just en sådan möjlighet. Ett väletablerat företag med en bred kundbas Man har genom åren skapat långvariga och givande relationer, vilket har säkrat en stabil och pålitlig inkomstkälla. Företaget är baserat i Hudiksvall.

Transporter och bemanning sker framför allt inom Sverige och man jobbar upp idag även kontrakt i Finland. Kunderna är bland annat ledande internationella transport och industrikunder.

Detta är en lönsam affärsmöjlighet för den insiktsfulla investeraren. Företagets verksamhet är utrustad med erfaren personal, och stärkt av starka och lönsamma kontrakt. Bolaget är positionerat för fortsatt framgång och tillväxt – till fördel för både dig som investerare och de anställda.

Verksamheten omsätter just nu cirka 1 MSEK i månaden. Man har kontrakt och förfrågningar som väntas ge ca 3 MSEK i omsättning per månad i framtiden, där TB1 ligger på ca 20–25%. Vinst just nu är ca 3 MSEK (2023). I bolaget finns det tillgångar och eget kapital om ca 4 MSEK skuldfritt.

Begärt pris: 7 MSEK.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan