Kategori: Hudvårdssalong

Lokal för skönhet/frisör/massage (ID:1546)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1546

Ort: Göteborg

Hyra: 11000 

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 650000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Nu har vi glädjen att presentera er denna fantastiska möjlighet! En lokal med bra läge och låg hyra i östra Göteborg är nu tillgänglig och väntar på att bli ert nya affärsäventyr. Denna mångsidiga lokal är skräddarsydd för en mängd olika verksamheter, inklusive skönhetssalonger, frisörsalonger, massagekliniker, nagelsalonger och mycket mer. Du kan även omvandla den till ett modernt kontor om det är det du önskar. Med en total yta på cirka 200 kvadratmeter och en hyra på endast cirka 11 000 kr per månad (värme och vatten ingår) är detta en investering som kommer att löna sig.

Observera att en del av lokalen redan hyrs ut till en massageverksamhet (cirka 80% av totala ytan). Denna hyresgäst betalar en månadsavgift på 12 000 kr från och med årsskiftet (tidigare 9 500 kr per månad). Det betyder att du kan vara trygg med att din hyra är täckt genom att bara hyra ut den delen av lokalen. Det nuvarande hyresavtalet löper till juni 2025 och kommer att överlämnas till dig vid köpet. Därefter har du möjligheten att själv besluta om du vill förlänga avtalet eller välja en ny inriktning.

För din egen användning erbjuds 2 rymliga rum, förråd och en toalett. Lokalerna är i utmärkt skick och har en bra placering nära bostäder och företag, vilket ger dig möjligheten att dra nytta av en stadig ström av kunder. Detta erbjudande kan bli ditt för priset av 650 000 kr. Ytterligare detaljer kommer att lämnas när du har undertecknat vårt sekretessavtal. För att få mer information om denna enastående investeringsmöjlighet, tveka inte att kontakta oss på Mäklarjouren. Ge ditt företag den framgång det förtjänar – boka din visning idag!

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan