Kategori: Övriga rörelser

E-handel inom exklusiva sidenprodukter (ID:1547)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1547

Ort: Umeå

Omsättning: .1000000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 250000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Ta chansen att bli ägaren till en väletablerad e-handel. Denna web shop har byggt en kundbas av nöjda kunder med över 1500 5-stjärniga recensioner. kunderna återvänder regelbundet för att uppleva den oöverträffade kvaliteten av sängkläder och pyjamas av äkta siden. Webshopen är enkel och effektiv, byggd på Shopify-plattformen. Dessutom har den konverteringsoptimerade landningssidor som är skapade på Webflow, vilka har ett enda mål: att omsätta besökare till högvärdiga kunder. Alla beställningar hanteras smidigt genom en pålitlig 3PL-partner, vilket innebär minimalt arbete för dig. Denna web shop har även investerat betydande resurser i att skapa videomaterial för annonsering och marknadsföring. Produkterna hämtas från Kina, där äkta siden tillverkas i världsklass. Med en vinstmarginal på produkterna som sträcker sig från 300% till 500%, kan du förvänta dig en total vinst på 300 kr till 900 kr per såld vara, när alla kostnader inklusive plock, packning, frakt och produktkostnader är avdragna.

Överlåtelsen inkluderar även konton på Instagram, Facebook och Pinterest, samt en växande lista med återkommande kunder. Det finns en enorm potential att öka omsättningen genom att fokusera på marknadsföring, vilket de nuvarande ägarna tyvärr inte har möjlighet att göra. Denna blomstrande e-handel har en årlig omsättning på cirka 1 MSEK och har potential att växa ännu mer med rätt ägare och engagemang. Begärt pris för denna fantastiska möjlighet är endast 250 000 kr plus varulager, men alla bud emottas. Pga studiestart utomlands 2024 så vill nuvarande ägare hitta en ny ägare innan nyår.Vänligen lämna bud innan 12:e December.
Kontakta oss idag för mer information efter att du har undertecknat vårt sekretessavtal. Tiden är nu, och detta är din chans att äga en framgångsrik e-handel inom en växande bransch.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan