Kategori: Övriga rörelser

E-handel inom accessoarer med stor potential (ID:1549)

Direkt länk: https://maklarjouren.nu/maklare/maklare/services.php?id=1549

Ort: Göteborg

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 100000

Priskommentar: -

Beskrivning:

Missa inte chansen att äga en prestigefylld e-handelsverksamhet inom högklassiga accessoarer. Med en imponerande utvecklingspotential och möjlighet till expansion är detta en investering du inte vill missa. Företaget har en välfungerande webbplats och imponerande marginaler med produkter värda ca 300 000–400 000 kr. Denna företagsmodell är skräddarsydd för att drivas från bekvämligheten av ditt eget hem, vilket eliminerar behovet av dyra kontorslokaler. Deras starka närvaro på sociala medier har spelat en avgörande roll i att etablera sitt varumärke och upprätthålla nära kontakter med deras kunder.

Nu är den perfekta tidpunkten att ta över verksamheten, med tanke på den kommande högsäsongen som inkluderar Black Friday, jul och nyår. Omsättningen under perioden juli till oktober är imponerande. För att få tillgång till företagets namn och ytterligare information krävs undertecknande av ett sekretessavtal.

Observera att detta är en inkråmsaffär där inget bolag överlåts. Ett registrerat varumärke ingår i affären. Begärt pris: 100 000 kr + varulager. Priset kan diskuteras vid snabb affär.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.

Sälj direkt, ring!
070-954 20 44

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Öppettider: mån-fre 8–17

Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet.

Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
  1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Besöksadress: Masthuggsterrassen 4A, 413 18 Göteborg

Ring oss 0709-54 20 44 eller mejla: info@maklarjouren.nu Se kartan